Als je de ene hit na de andere scoort, dan wordt de lat steeds hoger gelegd voor je nieuwe muziek. En daarom kan je niet zomaar alles uitbrengen wat ook maar een beetje leuk klinkt. Voor Calvin Harris ligt die lat gigantisch hoog, maar als hij iets uitbrengt dan weet je ook dat het meestal in de top 10 komt.

Dit jaar heeft hij de track ‘Giant’ met Rag’n’Bone Man uitgebracht. Daarnaast is er ook een remake gekomen van zijn track ‘I’m Not alone’ en een andere versie van het nummer ‘I Found You’ dat hij eind vorig jaar uitbracht. De kans is nu heel groot dat hij dit jaar nog een nieuwe track uitbrengt. Via zijn Instagram Stories liet hij namelijk een nieuw nummer horen.

De track heeft veel acid house elementen en klinkt niet echt als een nieuwe pop hit. Naast de acid house elementen worden er ook akkoorden geïntroduceerd die het nummer een hele andere wending geven, maar wel op zo’n manier dat het nog steeds past bij het eerste deel van de track. Of de track ook daadwerkelijk uitgebracht gaat worden en wanneer dat zal zijn, is niet bekend. Hopelijk laat Calvin snel iets weten over zijn nieuwe muziek, want al zeggen we het zelf, deze track klinkt zeker niet verkeerd.