Het is een dikke zeven jaar geleden dat Daft Punk voor het laatst eigen muziek uitbracht. In de tussentijd werkten ze wel mee aan muziek van andere artiesten.. Toch is de kans reëel dat daar verandering in komt, want volgens de website ‘Has It Leaked?’ is het Franse duo hard aan het werk in de studio.

Waar ze precies mee bezig zijn is onbekend. En of ze überhaupt bezig zijn met nieuwe muziek is niet eens zeker, maar Has It Leaked? heeft in het verleden vaker gelijk gehad als ze meldden dat grote artiesten aan nieuwe muziek werkten. De naam van Daft Punk staat in een lijst met andere artiesten waarvan de site via geloofwaardige bronnen weet dat er nieuwe releases aankomen.

Het is niet de eerste keer dat Daft Punk lang op zich laat wachten. Het is echter wel de langste periode tot nu toe. Tussen hun laatste album ‘Random Acces Memories’ en ‘Human After All’ zat ook een lange periode, maar toen brachten ze in de tussentijd wel een live album uit en maakten ze de muziek voor de film ‘Tron: Legacy’.