Events

Ostend Beach start kaartverkoop

today8 February 2021 1 5

Background
share close

Onder de noemer ‘Let’s go to the beach!’ zijn de organisatoren van Ostend Beach begonnen met de ticketverkoop. “Wie nu een ticket koopt, betaalt enkel een voorschot van 10 euro. Gaat het festival tóch niet door, krijg je het geld terug”, verduidelijken organisatoren Jan Mortelmans en Kevin Beirens.

Ostend Beach, dat vorige zomer haar elfde editie moest annuleren door corona, is begonnen met de ticketverkoop voor het festival op 9, 10 en 11 juli. “We blijven niet bij de pakken zitten. We lanceren nu de eerste tickets op een manier die vooral in het buitenland voorkomt, en dan in het bijzonder in Nederland”, zeggen Jan en Kevin. “Eigenlijk is het simpel: welk type ticket je ook kiest, je betaalt nu enkel en alleen een voorschot van 10 euro. Gaat het festival door, dan moet je enkel de rest van het totaalbedrag betalen bij het inloggen op je ticketaccount. Als het festival alsnog geannuleerd wordt, dan krijgen kopers hun 10 euro voorschot terugbetaald. Makkelijk.”

Momenteel is er weinig geneigd de volle pot te betalen voor een ticket. Maar met een voorschot van 10 euro is de drempel zeer laag en toegankelijk, zeker als je het bedrag in het slechtste geval gewoon terugkrijgt

Ostend Beach lokte in de jaren voor corona ver boven de 15.000 bezoekers en had vorig jaar in maart al gauw 2.000 kaarten verkocht. “Die eerder verkochte kaarten voor de afgelaste editie van 2020 werden overgezet naar dit jaar”, vervolgen de organisatoren. “We zijn alvast heel positief ingesteld voor komende zomer en wachten niet af. Ja, ik vermoed dat er wel extra maatregelen zullen komen, maar we zien wel dewelke het worden. We kunnen altijd schuiven met onze tenten of bars, bijvoorbeeld. En als er een beperkt publiek wordt toegelaten, zijn de mensen die nu een ticket kopen al zeker van hun plekje. Weet je, het is ook kwestie van de festivalgangers en jongeren perspectief en een sprankeltje hoop te bieden. Andere grote festivals zoals Rock Werchter, Graspop en Dour maken ondertussen al grote namen bekend. Wij zullen in maart ook onze line-up lanceren, dus we gaan ervoor.”

Een dagticket voor Ostend Beach kan al vanaf 19 euro, een combiticket kost 69 euro. VIP-kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 89 euro.

Alle info: www.ostendbeach.be.

Written by: admin

Rate it

Previous post

Reviews

De opvolger van de Pioneer DJM-S9 is er de DJM-S7!

De langverwachte opvolger van de DJM-S9, de Pioneer DJM-S7 is er eindelijk. Pioneer verbeterde het ontwerp van de DJM-S9 en DJM-S11 door hierbij Loop MIDI-functionaliteit en Bluetooth-connectiviteit toe te voegen! De verwachtingen zijn natuurlijk hoog voor de DJM-S7, maar geen vrees want gecombineerd met de (verbeterde) functionaliteit van zijn voorgangers en een set nieuwe snufjes is de Pioneer DJM-S7 DJ-mixer een meer dan waardige opvolger. De DJM-S7 is een 2-kanaals […]

today18 January 2021

Post comments (0)

Leave a reply

0%