Reviews

De opvolger van de Pioneer DJM-S9 is er de DJM-S7!

today18 January 2021

Background
share close

De langverwachte opvolger van de DJM-S9, de Pioneer DJM-S7 is er eindelijk. Pioneer verbeterde het ontwerp van de DJM-S9 en DJM-S11 door hierbij Loop MIDI-functionaliteit en Bluetooth-connectiviteit toe te voegen!

De verwachtingen zijn natuurlijk hoog voor de DJM-S7, maar geen vrees want gecombineerd met de (verbeterde) functionaliteit van zijn voorgangers en een set nieuwe snufjes is de Pioneer DJM-S7 DJ-mixer een meer dan waardige opvolger. De DJM-S7 is een 2-kanaals battle mixer met Serato DJ Pro-functionaliteit (met Serato DVS en Pitch ‘n Time uitbreidingen!) en een flink scala aan aansluitmogelijkheden voor CDJ’s, draaitafels, controllers en andere apparaten. Daarnaast heeft het toestel ook enkele professionele features die we nog herkennen van de DJM-S11. Twee nieuwe functies zijn de Loop MIDI, waarmee je meerdere softwarefuncties in een herhalende beatcyclus kan programmeren en activeren en Bluetooth-connectiviteit voor je smartphone, tablet of laptop!

Bekijk zeker de productvideo voor meer info of spring binnen bij je dealer voor een demo!

Written by: admin

Rate it

Previous post

Reviews

RANE onthult de ‘ONE’ DJ-controller

  De RANE ONE is de ultieme gemotoriseerde DJ-controller! Deze all-in-one oplossing is uitgevoerd met gemotoriseerde 7 inch platters, MAG FOUR crossfader, Serato Scratch Bank en RANE's oerdegelijke bouwkwaliteit. Rane knokt voor een uniek plekje in de DJ-markt met hun allereerste RANE ONE DJ-controller. Met de gemotoriseerde, instelbare jogwheels kom je dicht in de buurt van het authentieke gevoel van scratchen met echte draaitafels. Ook is de ONE zeer solide […]

today4 January 2021 1

Post comments (0)

Leave a reply

0%