Reviews

RANE onthult de ‘ONE’ DJ-controller

today4 January 2021 1

Background
share close

De RANE ONE is de ultieme gemotoriseerde DJ-controller! Deze all-in-one oplossing is uitgevoerd met gemotoriseerde 7 inch platters, MAG FOUR crossfader, Serato Scratch Bank en RANE’s oerdegelijke bouwkwaliteit.

Rane knokt voor een uniek plekje in de DJ-markt met hun allereerste RANE ONE DJ-controller. Met de gemotoriseerde, instelbare jogwheels kom je dicht in de buurt van het authentieke gevoel van scratchen met echte draaitafels. Ook is de ONE zeer solide gebouwd met een volledig stalen chassis. Deze oerdegelijke bouw maakt de RANE ONE bij uitstek geschikt voor mobiele event DJ’s die geen genoegen nemen met een plastic controller. De RANE ONE wordt met Serato DJ Pro geleverd en kan in de toekomst met Virtual DJ gebruikt worden.

meer info kan je vinden in onderstaande productvideo:

Written by: admin

Rate it

Previous post

Reviews

Pioneer presenteert langverwachte CDJ-3000 dj-speler

We hebben er een paar jaartjes op moeten wachten, maar nu is het eindelijk zover. Pioneer DJ heeft zijn nieuwste generatie toplijn-speler aangekondigd, de CDJ-3000. Dit nieuwe vlaggeschip heeft zijn befaamde CD-slot niet meer, maar heeft wel een complete redesign gekregen om relevant te blijven. Enkele blikvangers zijn het vernieuwde grote display, de positionering van 8 fysieke hotcues en het scherm dat in het jogwheel ge├»ntegreerd is. Hiermee krijgt deze […]

today10 December 2020 2

Post comments (0)

Leave a reply

0%